Bed & Breakfast



Monte da Serralheira - Évora


Monte da Serralheira - Évora

ÉVORA:   Appartementen met privé-terras en mooie tuin voor 2 tot 4 personen in voormalige arbeiderwoningen op een 130ha klassiek Portugees Landgoed met zwembad, gelegen op 3 km van de historische stad Évora. Tevens mogelijkheid tot paardrijden of fietsen en gratis wifi.    ..

Cerra da Vigia - Odemira


Cerra da Vigia - Odemira

SÃO LUÍS:   Monte Cerra da Vigia is gelegen op een heuvel met een spectaculair uitzicht over de omgeving tot aan de zee. Het vakantiehuis voor ca. 4/6 personen ligt op loopafstand van het centrum van het dorpje São Luís, Odemira. Inclusief gebruik van klein zwembad, wasmachine en w..

Bed & Breakfast Pomarinho - Portalegre


Bed & Breakfast Pomarinho - Portalegre

CASTELO DE VIDE:   U op basis van Bed & Breakfast overnachten in het eenvoudige Natuurvriendenhuis, van 2 tot 10 personen, gelegen middenin natuurpark op de 25ha van Quinta do Pomarinho. Heerlijk wandelen in de omgeving of een frisse duik in ons kleine zwembad of eigen meertje.&n..

O Nosso Mundo - Santiago do Cacém


O Nosso Mundo - Santiago do Cacém

SÃO DOMINGOS:  O nosso mundo is een landgoed van 7ha in de ongerepte natuur van de zonovergoten Alentejo, vlakbij het stuwmeer ‘Barragem de Fonte Cerne’, en biedt u een verblijf aan in één van de drie gastenkamers of één van de houten lodges op basis van Bed & Breakfast. Genieten ..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4